050-599-36-10
097-936-04-95

Електропила ланцюгова: як вибрати?

Ланцюгова пилка є основним інструментом, за допомогою якого можна зрубати цілий ліс, порубати дрова, зробити стильну скульптуру з дерева або льоду. Якщо вам потрібна електропилка ланцюгова, як правильно вибрати? Яку краще придбати пилу: бензо чи електро, і чи потрібно переплачувати за бренд?

Побутовий чи професійний?

Электропила цепная как выбрать

 Вибираючи пилку, ви маєте визначитися з її функціоналом. Тому з'ясуйте собі кількість майбутніх робіт, частотність застосування інструменту і рівень майбутніх навантажень. Залежно від призначення інструмент ділиться на три основні типи:

  • побутовий,
  • напівпрофесійний,
  • професійний.

 Часто трапляється, що дві моделі, схожі на властивості, набагато відрізняються за вартістю. Побутовий інструмент відрізняється від професійної стійкістю до зносу та циклом роботи. Якщо побутова призначена для роботи на 40 хвилин на добу, то професійна працюватиме цілий день.

 Побутовий інструмент є ідеальним бюджетним варіантом для тих, кому потрібна пила лише на якийсь час. За допомогою нього можна доглядати сад, рубати дрова, робити дрібний ремонт по будинку.


 Відмінні характеристики:


Маса складає 3-4 кг.

Доступна вартість.

Об'єм двигуна у бензинових складає 40 кубів.

Напівпрофесійна техніка є більш сучасним варіантом, який часто зустрічається у фермерів, господарів приватних будинків. Вона коштує дорожче, ніж побутова, але справляється з великою кількістю завдань.

Відмінні характеристики:

  • За допомогою такої пилки можна пиляти невеликі насадження.
  • Потужність вставляє 3 кВт, об'єм двигуна становить 40-60 кубів.
  • Хороші моделі функціонують понад 4 години на день.

Професійні пилки є варіантами, що справляються з максимальними навантаженнями. Їх використовують комунальні, рятувальні організації, а також при обробці деревини у промисловості.

Відмінні характеристики:

  • Це найпродуктивніший і довговічніший інструмент.
  • Наявність функції поглинання вібрації.
  • Використання при обрізанні гілок на висоті.

Якщо техніка потрібна для побутових робіт, то не варто набувати професійного варіанта - краще зупинитися на простому, але з максимально високими характеристиками, або вибрати напівпрофесійну техніку.

Ланцюгова пилка: електрична або бензинова

 Как выбрать электропилу для дров

Якщо ви не знаєте, як вибрати електропилку для дров, спочатку потрібно розібратися з модифікацією. Техніка може бути електричною чи бензиновою. Перший варіант не вимагає заправки бензином, не видає багато шуму, простий у використанні. Другий варіант має велику потужність, надійність, мобільність. Якщо ви не знаєте, як натягнути ланцюг на електропили, автоматичний механізм відцентрового зчеплення дозволяє зупинити роботу ланцюга на холостих оборотах. Якщо виникло питання, яку олію заливати, то тут потрібно використовувати червону олію або зелену. Також важливо дотримуватися точної дози олії: якщо ви заллєте вище норми, то це стане причиною поломки двигуна.

 Отже, яка найкраще пила: електрична чи бензинова? Все залежить від поставленої мети. Багато хто вибирає бензинову, оскільки вона надійна, не залежить від роботи електропостачання. В інтернет-магазині agrus.kiev.ua ви можете купити якісні, практичні та надійні пристрої за привабливими цінами. У разі виникнення складнощів у виборі менеджери зроблять професійну консультацію.

    Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано            Добре
0
0