050-599-36-10
097-936-04-95

Садові пилососи: рейтинг кращих, інформація про прилади

З появою садових пилососів очищення території біля будинку почало забирати менше часу та зусиль. Їх можна застосовувати цілий рік: прибирати опале листя по осені, скошену траву навесні і влітку, що випав сніг взимку. Досить згрібати сміття у величезні купи, забруднитися зайвий раз.

У опалому листі активно розмножуються грибки і пліснява через підвищену вологість. У шарі з сухого листя чудово почуваються різні шкідливі комахи, гризуни.

На сьогоднішній день існують різні типи пилососів. Вони відрізняються за обсягами, керуванням, харчуванням та іншими показниками. Як вибрати садовий пилосос, щоб відповідав вашим вимогам? Ми розкриємо у статті основні аспекти яких потрібно відштовхуватися під час виборів даного інвентарю. На що варто звернути увагу, топ пристроїв, що продаються, переваги українців.

З чого розпочати вибір?

 Садовые пылесосы

Перш ніж зрозуміти який краще прилад, потрібно визначити низку вимог до його працездатності. Сформувавши чітко свої вимоги не важко підібрати потрібну модель. По-перше, визначити площу оброблюваної території. Є професійні машини для збирання громадських парків, вулиць; є ті, які не можна застосовувати у закритому приміщенні. По-друге, обсяг роботи, частота збирання, ступінь засміченості. Наприклад, акумуляторні повітродуви не впораються з усуненням каменів, мокрого листя, гілок.


 Спочатку необхідно визначиться з виглядом. Чотири форми машин мають свої особливості та рекомендації: ранцеві, колісні, ручні та навісні. Ранцеві одягають на спину, на кшталт рюкзака. Із таким агрегатом можна зачищати великі території. Рівномірне навантаження на спину, захищає хребет від викривлень та травм. Але підходять вони лише для збирання листя повітрям. За допомогою колісних машин місцевість очищають від трави, гілок, скла, пластику та іншого сміття. Такі прилади оснащені потужними двигунами, об'ємними сміттєзбірниками, призначені для великих ділянок. Здатні не лише збирати сміття, а й перемолоти його. Ручні ідеально підходять для збирання приватної території. Вони легкі, компактні, не потребують спеціальних навичок у користуванні. Навісні – великі професійні прилади, які використовуються комунальними службами.

Чому працює?

         Класифікуючи за джерелом живлення поділяються на три типи:

  • бензинові

Садовый пылесос бензиновый

  • акумуляторні

Садовый пылесос аккумуляторный

  • працюючі від мережі

Садовые пылесос электрический

Ті, що працюють на бензині, хороші для парків, присадибних ділянок. Мають високу потужність, справляються з камінням, сухими гілками, але через шкідливий вихлоп придатні тільки для вуличних робіт. Складні у використанні.

 Моделі садових пилососів від електрики мають свої особливості. Переконайтеся, що напруги в розетці вистачить, щоб прилад працював безперебійно. Пристрої з акумуляторами характерні слабкою потужністю, а час працездатності обмежений зарядом батареї. Вітродуй електричний відмінно впорається з наведенням ладу на домашньому дворі.

На що звернути увагу до технічної документації

         Два найважливіші показники всіх товарів, які мають бути зазначені в документації: обсяг потоку повітря та швидкість потоку. Від їхньої величини залежить продуктивність апарату. У деяких моделях сучасних пристроїв ці показники можна регулювати. Але ми радимо цікавитись ще щодо потужності всмоктування. Від нього залежить вага сміття, що прибирається, здатність всмоктувати каміння і скло. Залежно від засміченості ділянки можна змінювати та регулювати ці характеристики, налаштувати інструмент для зручного прибирання.

         Варто звернути увагу на матеріал мішка сміттєзбірника. Він має бути досить міцним, витримувати велику вагу. Об'єми його коливаються від 20 до 250 літрів. Вибираючи оптимальний варіант, вирішіть для себе, що вам важливіше: легка вага, нетривалий час роботи, або необхідна максимальна наповненість сміттєзбірника. Основний показник подрібнювача – коефіцієнт подрібнення сміття. Якщо вам потрібний компост із листя, органічне добриво вибирайте максимально високий показник 16 до 1.

Режими роботи та інше

       Сучасні садові машини працюють у кількох режимах. Три типи роботи замінюють собою кілька садових інструментів. Режим пилососа - допоможе зібрати сміття не брудняся. Повітродув здійснює зачистку за принципом садової мітли, робить якісне прибирання листя та іншого сміття.

Садовые пылесос с мешком

Режим подрібнення-докладне сміття рослинного походження використовують як мульчу. Крім основних характеристик при виборі пристрою, є ряд другорядних аспектів. До них відноситься рівень шуму, що видається, регуляція режимів. Перевіряйте якість матеріалу: тверда сталь, високоміцний пластик, панель управління, система очищення, наявність фільтрів; якщо виробник підійшов сумлінно до виготовлення, то товар прослужить вам довгі роки. Цікавтеся обслуговуванням.

Комплектація

    Кожен пристрій оснащений:

двома гофрованими шлангами,

двигуном,

крильчаткою

фільтром (якщо модель передбачає -сміттєзбірник).

  Склад комплектуючих може відрізнятись, це залежить від типу пристрою.

  Ми провели дослідження та знаємо переваги українців у виборі сучасних садових пилососів. Нижче в таблиці представлена інформація - що вибирає споживач, рейтинг пилососів

Показник

 

1 місце

2 місце

3 місце

Тип конструкції

 

Ручна

Ранкова

Інші

Двигун

 

Від мережі

Бензиновий

Акумуляторний

Потужність

 

2000-3000 Вт

Менш 1000 Вт

1000-2000 Вт

Вага пристрою

 

3-6 кг

Менш 3 кг

6-10 кг і вище

Вивчивши попит та пропозицію, асортимент магазинів ми дійшли наступних висновків. На сьогоднішній день українці віддають перевагу пристрою від компанії Bosh. Модель ALS 30 -Дуйка для листя потужністю 3000 ВТ. Працює у трьох режимах, коштує недорого. На другому місці фірма Black&Decker. Замикає трійку лідерів Oleo-Mac. Тож на прохання: «Порадьте добрий пилосос» ми перерахуємо ці три варіанти.

Рейтинг продажів за брендами за 2017

Рейтинг продаж -инфографика


    Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано            Добре
0
0