050-599-36-10
097-936-04-95

Вибір двигуна з редуктором для мотоблоку

Будь-яка садова техніка, що застосовується в тягових роботах, містить у своїй конструкції двигун з понижувальним редуктором. Це найважливіший елемент, який забезпечує функціонування устаткування, тому вибір має ґрунтуватися на аналізі характеристик та зіставленні їх важливих даних. Це актуально в тому випадку, якщо ви вирішите замінити силовий агрегат більш потужним.

Двигатель для мотоблока с редуктором

Вибираємо силовий агрегат із передачею для мотоблоку

У нашому магазині ви можете замовити двигун на мотоблок з редуктором від різних виробників: Ліфан, Кентавр, МТЗ та інших марок. Ми пропонуємо тільки найнадійніші та перевірені комплекти, але щоб ваша техніка виконувала свою роботу на належному рівні, необхідно грамотно підійти до вибору двигуна зі знижувальним редуктором. Насамперед варто ознайомитися з їх основними характеристиками:

  • Потужність. Ця величина безпосередньо впливатиме на продуктивність вашого мотоблока. Якщо встановите потужніший силовий агрегат з коробкою передач, то ви отримаєте і більший момент, тобто, техніка стане сильнішою, але можуть виникнути проблеми з установкою такого двигуна на мотоблок. Він матиме трохи більші розміри. Придбати можна моделі потужністю від 3 до 17 кінських сил. Змінювати менш продуктивний більш можна в невеликих межах, так як буде відрізнятися і розмір валу.
  • Тип запуску. Купити можна бензиновий варіант з понижувальним редуктором та ручним стартером або електрострартерним. Другий тип зазвичай відноситься до потужніших модифікацій.
  • Тип зчеплення. Воно може бути автоматичним або відсутнім, тобто передача здійснюється відразу, наприклад, як у випадку з технікою, у якої використовується електричний безколекторний мотор. Передатне число у будь-якому випадку зазвичай становить 2:1, тобто при 3600 оборотах на валу двигуна на редукторі ви отримаєте не більше 1800 об/хв. Автоматичне зчеплення спрацьовує зазвичай на швидкості обертання в 1000 об/хв.
  • Тип. Він може бути двотактним, якщо є всього 1 циліндр, і чотиритактним, якщо їх використовується 2. Відповідно, силові агрегати для мотоблоків мають і різну потужність.
  • Розмір валу забору потужності. В асортименті є двигуни з валами 22 та 25 мм на шпонці. Якщо ви вирішите встановити потужніший, то розмір валу буде більшим. Це слід враховувати, оскільки, можливо, доведеться виточувати перехідник. Все ж таки доведеться продумати його кріплення на рамі, тому що воно явно не зійдеться.
  • Тип агрегату. Як правило, вся садова техніка, мотоблоки, льодобури та мінітрактори, у тому числі, оснащуються приводними шестерними редукторами. Є, відповідно, шестерні та ланцюг з передавальним співвідношенням 2:1.

Чому краще замовити обладнання саме у нас?

Редуктор мотоблока

Вирішуючи придбати двигун з двоступінчастим редуктором для мотоблока чи іншої техніки саме у нас, ви гарантуєте собі масу переваг, тому що ми реалізуємо тільки якісні силові агрегати комплектом. До плюсів співпраці з нами ви отримаєте:

  • Знижку, якщо замовите кілька одиниць двигунів з редуктором для мотоблоків, що знижує оберти.
  • На всі силові агрегати надається гарантія. Є партнерська компанія, яка виконує ремонт та повний сервіс обладнання.
  • Здійснюємо доставку комплектів.
  • Консультація з експлуатації та обслуговування техніки.

Щоб отримати будь-яку інформацію щодо асортименту та вибору двигуна з редуктором, звертайтесь до консультанта.

    Відгуків: 0 / Написати відгук
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано            Добре
0
0